Promotie Regels  

 1. Toekenningsvoorwaarden: Maart 2017
 2. Toekenningsvoorwaarden: juli 2018

 • Toekenningsvoorwaarden: Maart 2017

  Toekenningsvoorwaarden: Klanten die deze actie ontvangen en een bestelling plaatsen, ontvangen - zolang de voorraad strekt – een gewatteerde plaid van Lueursd’intérieurs plus een voordeelcheque met een goederenwaarde van € 5 en een contante waarde van € 2 bij een bestelling. Bij een bestellingvan € 49 of meer zijn de twee bijpassende kussenslopen bij te bestellen voor slechts € 3.
  Spelregels: Deze actie wordt aangeboden door Vivaform, Postbus 700 - 2160 AS Lisse met de bedoeling haar producten op een vrijblijvende manier meer onder de aandacht te brengen. Deze actie loopt van 1 januari 2017 tot 31 december 2017 in meerdere landen van Europa. Door het doen van een bestelling op deze actie, bent u kandidaat voor de beschikbare geldprijs van € 2.500. De trekking van de winnaar zal na sluitingsdatum plaatsvinden door een onafhankelijke toezichthouder. De sluitingsdatum voor deelname aan deze prijzenactie is 30 december 2017. De winnaar wordt binnen 4 weken na afloop van de actie schriftelijk, dan wel telefonisch door ons op de hoogte gesteld. Uiterlijk 31 maart 2017 worden de winnaars op de website van Vivaform www.vivaform.nl bekend gemaakt en zullen de prijzen uitgekeerd zijn aan de rechtmatige winnaars. Alleen opgevraagde prijzen kunnen worden uitgekeerd. Aanspraken op gewonnen prijzen kunnen niet als vorderingen op Vivaform worden aangewend. In geval van openstaande vorderingenbehoudt Vivaform zich het recht voor eventueel gewonnen prijzen na afloop van de actie te verrekenen met de nog openstaande bedragen. In geval van type- of drukfouten, kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. De foto en naam van de winnaar kunnen zonder overleg vooraf met betrokkene, gebruikt worden in toekomstige promotionele acties. Door deelname toont u zich akkoord met deze spelregels. Indien een deelnemer jonger is dan 18 jaar is toestemming van een ouder nodig.

  Haut de page
 • Toekenningsvoorwaarden: Juli 2018

  Toekenningsvoorwaarden: De firma DOMOTI SAS, handelsreg. Rijsel nr. B 342.883.758 16 2019 met zetel te Zone de la Bouverne 5.000, av. Industrielle - 59520 MARQUETTE LEZ LILLE, organiseert van 1 mei 2018 tot en met 30 april 2019 voor zijn verschillende merken een spel met trekking op latere datum, genaamd '€ 5.000 te winnen'. Dit spel kan worden georganiseerd en aangeboden onder verschillende vormen en namen.De actie is toegankelijk voor iedereen woonachtig in het land Frankrijk en Corsica (met uitzondering van de Départements en Terroitoires d'Outremer), maar ook in verschillende Europese landen, en die een omstandig document heeft ontvangen, met uitzondering van personeelsleden (en hun familie) die een activiteit uitoefenen in een onderneming die banden heeft met de organiserende onderneming. De toekenning is de volgende: een bankcheque ter waarde van 5.000,00 euro en evenveel aankoopbonnen van 5 euro als er deelnemers zijn die hun deelnamebon voor het afsluiten van dit spel hebben opgestuurd, namelijk 30/04/2019. Om aan dit spel deel te nemen, hoeft u alleen de deelnamebon samen met de bestelling op te sturen naar het adres dat op de catalogus met de actie staat, en de instructies te volgen die in de documenten staan. Deelname via de telefoon of het internet is alleen bestemd voor mensen die een bestelling plaatsen. Zij die geen bestelling wensen te plaatsen maar toch het cadeau willen ontvangen, worden om een deelname in de verzendkosten van € 6,99 verzocht. Enkel een cadeauaanvraag is niet voldoende om deel te nemen aan het spel. De winnaar zal willekeurig getrokken worden door meester Gobert, gerechtsdeurwaarder te Roubaix. De maatschappij Domoti SAS kan niet aansprakelijk gesteld worden wanneer dit spel buiten haar wil om, gedeeltelijk of geheel gewijzigd wordt. Het complete reglement wordt gratis toegezonden aan iedere persoon die hier schriftelijk een verzoek voor indient bij DOMOTI SAS - zone de la Bouverne 16 av industrielle - 59520 Marquette Lez Lille (Frankrijk) (postzegel voor aanvraag van het reglement terugbetaald op verzoek) onder vermelding van de naam van het spel. Voor elke vergoeding met betrekking tot de deelnamekosten aan het spel, gelieve uw IBAN en BIC mee te delen samen met een bewijs van telefoon of internet (factuur,...) voor de communicatiekosten. Er zal door Domoti SAS geen enkele telefonische inlichting worden verstrekt.

  Haut de page
 • Kies uw land: