Biogel teenbeschermer
Vinger-enteenbeschermer
Ideaal om de vingers en de tenen zonder knellen te beschermen.Voorkomt schokken en wrijving in de schoenen. Stretchbaar. Per 2.
ALS EEN TWEEDE HUID! Bio-Gel is een revolutionair en soepel materiaal dat uitzonderlijk zacht is. Het beschikt over eigenschappen die dicht bij het menselijke weefsel ...lees verder
aanleunen... als een tweede huid! Bio-gel is een uitvinding van de Chinezen (heuse specialisten op het vlak van voetproblemen) die schokken heel doektreffend opvangt. Het maakt korte metten met drukpunten door ze evenwichtig te verdelen. Aangezien we verschillende modellen aanbieden is het perfect geschikt voor alle ‘pijntjes’ en wordt voor elk geval apart een specifieke oplossing geboden. Bij het stappen of wandelen rolt de voet in verschillende opeenvolgende fasen. Eerst maakt de voet brutaal contact met de grond ter hoogte van de hiel, de steun verschuift dan geleidelijk naar voren tot de laatste impuls die door de grote teen wordt gegeven. Het is van belang de juiste materialen te gebruiken en ze zodanig te plaatsen dat de natuurlijke beweging van de voet gevrijwaard blijft. Vivaform biedt u zodoende een gamma aan met zes producten uit het gamma Bio-Gel Footcare®. Ze passen zich perfect aan de vorm van de voet aan om onmiddellijk voor comfort te zorgen en om de hele dag lang goed te blijven zitten. Hygiënisch, antibacterieel en afwasbaar met water en zeep.

Biogel teenbeschermer Beschikbaar
€ 9.99
Bestelnr. 2439.024
In de winkelmand
boven
  • Kies uw land: