VIVAFORM-promotiecode


Ontdek regelmatig op deze pagina nieuwe promotiecodes met variërende, verrassende en leuke cadeaus.

Een schattige Kerstman

Een schattige Kerstman GRATIS* bij uw bestelling. Het lijkt wel of hij zo uit de speelgoedfabriek komt gestapt, ergens in de uitgestrekte vlakten van de Noordpool. We zien hem al voor ons: vrolijk fluitend, van het ene dak naar het andere springend, met zijn armen vol cadeautjes, ...

Wonderlijke ogenblikken in het vooruitzicht
De legendarische Kerstman brengt elk jaar weer dat gevoel van opwinding mee dat eigen is aan de eindejaarsfeesten. Zijn joviale uiterlijk en zijn mollige figuur getuigen als het ware van zijn geruststellende goedmoedigheid, die deugd doet ...
Deze ietwat guitige kerstman heeft heel wat troeven in zijn zak. Kijk en luister naar hem: hij zingt, danst en doet ons als geen ander wegdromen. Als hij in actie komt - zoals alleen hij dat kan - creëert hij in heel uw huis een sprookjesachtige sfeer. Deze automaat is een heus fenomeen en zal uw interieur opvrolijken!

- Zijn kleren zijn even zacht als fluweel en de boorden zijn zo zijdezacht dat het wel hermelijnbont lijkt! Ze getuigen van de luister van het hooggeëerde bezoek en zijn blonde lokken en goudkleurige pince-nez verwijzen naar zijn wijsheid.
- Of u hem nu een plaatsje geeft op de schoorsteenmantel of aan de voet van de kerstboom, hij waakt voor u over een traditie die ons nog steeds doet dromen. Hij is de grootvaderfiguur bij uitstek, altijd klaar om voor heel de familie in de bres te springen.
- Jingle Bells, We wish you a merry christmas, Santa Claus is comin’ to town… Die gekke Kerstman toch! Hij deelt zijn goede humeur op de klanken van beroemde melodieën en groet u met een hartverwarmende tederheid.

Afmeting : 40 cm - Werkt op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd)

*Zolang de voorraad strekt

Geschenkcode van de maand: 82WB

Ontdek het aanbod van de maand!

De Cape Elegance Emma R

De Cape Elegance Emma R GRATIS* bij uw bestelling. In het teken van absolute zachtheid. Waar u ook zin in hebt - uitstapje naar de stad, wandeling in de natuur of lekker knus in de zetel - uw cape zal schitteren door zijn elegantie; hij kan in zijn eentje uw zelfvertrouwen illustreren en nog een extra vleugje charme toevoegen, wat niet onopgemerkt zal blijven. De zijdezachte stof wikkelt u in warmte en staat garant voor vele momenten van innerlijke rust. Het ruime en vloeiende model schenkt aan wie het draagt, een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.
Kortom: deze cape wil niet liever dan u te doen stralen. Mis deze kans niet… Dit is het kledingstuk dat indruk zal maken en waarover nog lang gesproken zal worden ...

Met drie knopen kunt u uw cape perfect aanpassen. U hoeft hem maar over uw schouders te hangen om de bevoorrechte band te ervaren die ontstaat tussen uw lichaam en het welbevinden.

Het trendy model creëert een silhouet met een perfecte allure. En de stof geeft een vredige warmte af die het midden houdt tussen raffinement en "zen attitude"! Maak hem de uwe!

Met zijn royale afmetingen en beeldschone kleuren doet uw cape denken aan een cocon die een steeds weer hernieuwd gevoel van tederheid opwekt ...

Emma R. : geniaal ontwerpster. Emma R. staat bekend om haar creativiteit en gevoel voor esthetiek en ze combineert traditie en moderniteit. Al sinds haar debuut streeft ze het ideaal na van een onafhankelijke vrouw met stijl die van het nu kan genieten en elk van haar dromen levendig kan houden. Haar tijdloze stijl met verfijnde details en harmonieuze kleuren geeft de hedendaagse samenleving een extra vleugje bezieling. Haar creaties getuigen van dat verlangen om te breken met de dagelijkse sleur en om elke vrouw een garderobe te schenken waar de vrouwelijkheid vanaf stroomt. Vaak origineel, maar zonder al te exuberant te zijn, soms excentriek, maar nooit frivool. En als er al iemand is die clichés, codes en conventies op de helling kan plaatsen ... om ze opnieuw uit te vinden, maar dan beter, dan is dat Emma R.

*Zolang de voorraad strekt

Geschenkcode: 81WB


De drie dienbladen

De drie dienbladen GRATIS* bij uw bestelling. Service inbegrepen. Deze gelimiteerde editie geeft en kleine aangelegenheden de nodige charme, dankzij het originele motief. en dat maakt de set net zo bijzonder.
Elk van de drie dienbladen geeft een voorproefje van de authenticiteit die het summum van de Franse levenskunst verpersoonlijkt. Maak er meteen gebruik van!

- De opstaande randen geven de bladen een zeker klasse, en veiligheid in alle amstandigheden... De service is gepersonaliseerd: een geïrnproviseerde picknick voor de televisie, ontbijt op bed, ...
- Uw set doorstaat de vergelijking met de mooiste creaties van kwaliteitsvolle handwerksnijverheid. De meest geraffineerde gerechten, maar ook eenvoudige hapjes komen optimaal tot hun recht.
- Het kunststof garandeert de hardheid en stevigheid en is ook hittebestendig; bovendien is het in een handomdraai schoongemaakt.
- Het motief, dat meesterlijk werd gezeefdrukt, straalt gewoon dankzij de warme kleuren en krijgt hier hoofdstedelijke allures!
- Als u de drie dienbladen in elkaar zet, nemen ze een minimum aan plaats in in een kast... Maar u kunt ze ook op een llag lafeltje zetten en dan geven ze heel hun geschiedenis prijs!

*Zolang de voorraad strekt

Geschenkcode: 80WB


  • Kies uw land: