VIVAFORM verwent U!


Vandaag telt VIVAFORM een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: 82WB

Geschenk zonder aankoopverplichting

Een schattige Kerstman

Ref. 1341924

Een schattige Kerstman GRATIS* bij uw bestelling. Het lijkt wel of hij zo uit de speelgoedfabriek komt gestapt, ergens in de uitgestrekte vlakten van de Noordpool. We zien hem al voor ons: vrolijk fluitend, van het ene dak naar het andere springend, met zijn armen vol cadeautjes, ...

Wonderlijke ogenblikken in het vooruitzicht
De legendarische Kerstman brengt elk jaar weer dat gevoel van opwinding mee dat eigen is aan de eindejaarsfeesten. Zijn joviale uiterlijk en zijn mollige figuur getuigen als het ware van zijn geruststellende goedmoedigheid, die deugd doet ...
Deze ietwat guitige kerstman heeft heel wat troeven in zijn zak. Kijk en luister naar hem: hij zingt, danst en doet ons als geen ander wegdromen. Als hij in actie komt - zoals alleen hij dat kan - creëert hij in heel uw huis een sprookjesachtige sfeer. Deze automaat is een heus fenomeen en zal uw interieur opvrolijken!

- Zijn kleren zijn even zacht als fluweel en de boorden zijn zo zijdezacht dat het wel hermelijnbont lijkt! Ze getuigen van de luister van het hooggeëerde bezoek en zijn blonde lokken en goudkleurige pince-nez verwijzen naar zijn wijsheid.
- Of u hem nu een plaatsje geeft op de schoorsteenmantel of aan de voet van de kerstboom, hij waakt voor u over een traditie die ons nog steeds doet dromen. Hij is de grootvaderfiguur bij uitstek, altijd klaar om voor heel de familie in de bres te springen.
- Jingle Bells, We wish you a merry christmas, Santa Claus is comin’ to town… Die gekke Kerstman toch! Hij deelt zijn goede humeur op de klanken van beroemde melodieën en groet u met een hartverwarmende tederheid.

Afmeting : 40 cm - Werkt op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd)

*Zolang de voorraad strekt

Andere geschenken zonder aankoopverplichting

Klik hieronder op een van de andere geschenken zonder aankoopverplichting om de beschrijving te zien

2° Extra aanbieding

De tafelloper & de zes naamkaarthouders

Ref. 1334929

De tafelloper & de zes naamkaarthouders €3 slechts Bij een bestelling van €49 of meer. Rol de rode loper uit voor al uw gasten

Niets zo chic als een tafelloper om uw decoratie helemaal af te maken en een vleugje pracht en praal toe te voegen. Dit is hét element dat mee de sfeer bepaalt tijdens een feestmaal. Het weerspiegelt ook de kwaliteit van uw gastvrijheid. Daarom is het van belang dat u de juiste tafelloper kiest, die de aandacht trekt en tegelijkertijd perfect bij uw stijl past. In het midden op uw feesttafel komen de stralende tinten van dit model perfect tot hun recht, zodat uw eindejaarsfeesten - en zelfs recepties nadien - een absoluut succes worden. Grijp er niet naast!

Deze 6 naamkaarthouders helpen u om uw zitplaatsen te organiseren en maken dat uw gasten zich welkom voelen.
Ze zijn niet alleen handig, maar door hun leuke vorm - een kerstbal - vrolijken ze eveneens uw interieur op.
Afmeting : 120 cm x 33 cm

Andere extra aanbieding

Klik hieronder op een van de andere geschenken zonder aankoopverplichting om de beschrijving te zien

Ik ontvang een extra geschenk bij bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: