VIVAFORM verwent U!


Vandaag telt VIVAFORM een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: 86WB

Geschenk zonder aankoopverplichting

Horloge met stappenteller Zwart / Blauw

Ref. 1392927

Horloge met stappenteller Zwart / Blauw Gratis* Bij elke bestelling. Neem de nodige tijd om in vorm te blijven dankzij het horloge met stappenteller.

Of u nu een overtuigde zaalsporter bent of gewoon 'lichaam en geest' wil onderhouden met natuurwandelingen, alles wat uw zoektocht naar vooruitgang kan dienen, zal beslist welkom zijn.
Grijp daarom zeker niet naast het schitterende horloge met stappenteller dat Vivaform u vandaag aanbiedt; zo beschikt u over één van de beste technologische oplossingen om uw welzijn elke dag weer te meten en om de parameters van uw fysieke inspanningen van het moment te evalueren.

Het armbandje is makkelijk uit elkaar te halen en kan worden afgewassen met lauw water. En het synthetische materiaal voelt niet alleen heel prettig aan, het is ook bestand tegen zweet en vocht.

Dankzij het goed leesbare scherm is het een heus plezier om alle gegevens te bekijken en de evolutie ervan te volgen. U hebt er een mooi ogend, compleet en heel robuust hulpmiddel bij.

Multifunctioneel :
- Aantal gezette stappen
- Afgelegde afstand
- Verbrande calorieën
- Horloge: gebruik van 12 of 24 uur

WEETJE: de meesten onder ons zetten ongeveer tussen de 4.000 en de 6.000 stappen op een normale dag. Probeer het zelf eens uit!

Werkt op twee inbegrepen CR 2032-lithiumknoopcellen.
*Zolang de voorraad strekt

Andere geschenken zonder aankoopverplichting

Klik hieronder op een van de andere geschenken zonder aankoopverplichting om de beschrijving te zien

2° Extra aanbieding

De Sleutelhanger met lampje

Ref. 1404920

Sleutelhanger met lampje €2 slechts Bij een bestelling van €49 of meer.

Dit sleutelhangerlampje werpt zich echt als onmisbaar accessoire op, één dat je altijd binnen handbereik zou moeten hebben. Het is klein, licht en leuk, allemaal goede redenen om het overal mee naartoe te nemen!

Musketon : Thuis, in de auto, de garage... De musketonhaak is breed genoeg om er verschillende sleutels aan te bevestigen.

Vijf krachtige leds Drie verlichtingsstanden: fel - gemiddeld - knipperlicht. De lichtintensiteit is zo ongelooflijk goed dat u uw ogen niet zult kunnen geloven!

Andere extra aanbieding

Klik hieronder op een van de andere geschenken zonder aankoopverplichting om de beschrijving te zien

Ik ontvang een extra geschenk bij bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: